Veelgestelde vragen voor werkgevers

Hoe plaats ik een vacature op MTS-banen? Welk type vacature moet ik kiezen? Hoe maak ik een bedrijfspresentatie aan? De antwoorden op deze vragen vindt u hieronder bij de de antwoorden op veelgestelde vragen, speciaal voor werkgevers.

Vacatures

Hoe plaats ik gratis een vacature?

U kunt nu heel gemakkelijk uw vacature(s) gratis plaatsen op MTS-banen. U moet hiervoor uw bedrijfsaccount aanmaken. Als u dit gedaan heeft klikt u na inloggen op de knop "Nieuwe vacature invoeren" en in 3 eenvoudige stappen plaatst u uw vacature(s). U kunt daarna via uw bedrijfsaccount ook uw vacature(s) beheren.

Welk type vacature is het beste voor mijn bedrijf?

Met een gratis Basis Vacature bent u snel en gemakkelijk online op dé MTS vacaturesite van Nederland en kunnen kandidaten direct solliciteren.

Wilt u uw vacature sneller vervullen dan is de Top Vacature zeer geschikt. Uw vacature wordt gepersonaliseerd, u kunt een unieke bedrijfspresentatie aanmaken en u heeft meer zoekmogelijkheden voor kandidaten.
Uw vacature wordt bovendien bovenaan in alle van toepassing zijnde zoekresultaten geplaatst en geschikte kandidaten ontvangen een e-mail met uw vacature middels onze e-mailservice, helemaal automatisch!

Onze unieke AdWords Vacature garandeert snel reacties van geschikte kandidaten door combinatie van een Top Vacature met onze Google AdWords Service. Wij zijn Google Partner en onze gecertificeerde specialisten verzorgen een gericht campagne in Google. U krijgt een gegarandeerd vast aantal kliks en reacties van de kandidaten die u zoekt. U heeft de keuze uit verschillende budgetten voor Google en weet dan exact hoeveel klikken u krijgt en wat u betaalt. Met de AdWords Vacature krijgt u het Google AdWords Silver en deze is inclusief € 200,00 Googlebudget.

Kan ik mijn vacature later ook uitbreiden of verlengen?

U kunt op ieder moment uw gratis Basis Vacature upgraden of uitbreiden met onze extra diensten wanneer u sneller de vacature vervuld wil zien. De gratis Basis Vacature wordt gedurende 4 weken geplaatst. Mocht u na verloop van deze periode nog geen geschikte kandidaten hebben, dan kunt u de plaatsing van de gratis Basis Vacature voor nogmaals 4 weken verlengen.

Google Ads Service

Hoe gaat jullie Google Ads service in zijn werk?

Uw vacature op MTS-banen hoog in Google? Dat kan met onze Google Ads Service. Wanneer u dit wenst, bouwen onze specialisten een Google campagne waarmee uw vacature op MTS-banen.nl prominent binnen de zoekresultaten op Google getoond wordt. Zo bent u er zeker van dat geschikte kandidaten in de door u gewenste regio direct uw vacature zien.

Onze door Google gecertificeerde medewerkers regelen alles voor u zodat u voldoende tijd heeft voor het selecteren van de juiste kandidaten. De advertentiecampagne op Google wordt volledig verzorgd.

Krijg ik gegarandeerd reacties via jullie Google Ads service?

Onze Google Ads Service pakketten zijn volledig en inclusief een door u gekozen budget voor de aankoop van klikken vanuit Google. Hiermee is een groot aantal klikken naar uw vacature gegarandeerd. Hoeveel klikken u koopt, bepaalt u zelf.

Omdat wij uw vacature alleen tonen aan potentiële kandidaten die een vacature zoals die van u zoeken, krijgt u direct reacties. En alleen van potentiële kandidaten in de regio die u aangegeven heeft!
Zo kan u zich volledig wijden aan het selecteren van de voor u juiste kandidaat en wordt de vacature snel vervuld.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Nee, die zijn er niet. Binnen onze Google Ads Service pakketten is een bedrag voor Google budget inbegrepen. Met dit budget "kopen" wij de klikken bij Google voor u in. U betaalt alleen het afgesproken pakketbedrag aan MTS-banen en wij verzorgen betalingen aan Google.

U ontvangt daarom geen kosten of een factuur van Google achteraf.

E-mailservice en Social Media

Kan ik gebruik maken van jullie e-mailservice?

Als u een gratis Basis Vacature plaatst, is gebruik maken van onze e-mailservice niet mogelijk. Wanneer u kiest voor een Top Vacature of AdWords Vacature is de e-mailservice automatisch inbegrepen.

Hoe gaat de e-mailservice in zijn werk?

Bezoekers van MTS-banen.nl kunnen zich inschrijven voor onze e-mailservice. Zij ontvangen dan automatisch en direct vacatures welke matchen met de criteria die zij opgeven. Met de e-mailservice bent u er zo zeker van dat geschikte kandidaten voor uw openstaande vacature actief benaderd worden zodra uw Top Vacature of AdWords Vacture geplaatst is. 

Wordt mijn vacature ook op social media geplaatst?

Jazeker, wanneer u een Top Vacature of AdWords Vacature geplaatst heeft, wordt deze ook vermeld op bekende sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Twitter. U hoeft hiervoor zelf niets te doen en dit is inbegerepen dus zonder extra kosten.
Natuurlijk kunnen ook bezoekers eenvoudig uw vacature delen op hun Social Media accounts. 

Wat zijn de voordelen van plaatsing op social media?

Werkzoekenden in Nederland zijn ook op de sociale netwerken actief en daar op zoek naar geschikte vacatures. Doordat uw vacature op MTS-banen ook via de sociale netwerken wordt verspreid, worden meer potentiële kandidaten voor uw openstaande vacature bereikt.
Tevens worden de vermeldingen op Social Media meer gedeeld door de gebruikers hiervan.

Sollicitanten en CV Database

Hoe kunnen sollicitanten mijn vacature zoeken?

Potentiële kandidaten en sollicitanten hebben verschillende mogelijkheden om met onze uitgebreide interne zoekmachine te zoeken naar openstaande vacatures. U geeft in uw vacature op MTS-banen weer aan welke criteria uw vacature voldoet, zodat de juiste sollicitanten uw vacature vinden.

U kunt onder meer het soort dienstverband, studierichting en carrièreniveau selecteren, alsmede de branche en bijvoorbeeld het aantal uren.

Met de diverse criteria van uw vacature die u aangeeft, wordt tevens onze e-mailservice geactiveerd en benaderen wij potentiële kandidaten actief met uw openstaande vacature.

Hoe ontvang ik sollicitaties via MTS-banen?

Potentiële kandidaten voor uw openstaande vacature op MTS-banen kunnen direct solliciteren met een "Solliciteer direct" knop die op twee prominente plekken bij uw vacature geplaatst is.

U geeft zelf aan of de kandidaat dan een e-mail naar de juiste contactpersoon binnen uw bedrijf stuurt of leidt de kandidaat met deze knop naar uw eigen sollicitatie-omgeving.

Hoe worden sollicitanten en potentiële kandidaten benaderd?

Wij benaderen sollicitanten en potentiële kandidaten op verschillende manieren. Met onze e-mailservice waardoor kandidaten, die dit aangegeven hebben, actief benaderd worden. Door advertenties in Google. Met extra vermeldingen op partnersites en... op evenementen(beurzen - universiteiten / hoge scholen - open dagen) met "live" promotie vanuit een stand of flyering.

Hoe gaat jullie CV Database in zijn werk?

Bezoekers en potentiële kandidaten voor uw vacature(s) worden geactiveerd om hun een account aan te maken en hun CV te uploaden.
Met onze e-mailservice ontvangen kandidaten in onze database tevens nieuwe vacatures direct per e-mail als deze aan de door hen aangegeven criteria voldoen. Na plaatsing van uw vacature wordt deze automatisch verstuurd aan de kandidaten die naar een vacature zoals die van u zoeken. Zo worden potentiële kandidaten voor uw vacature actief benaderd.

Wegens onze nieuwe website en uitbreiding van ons online dienstenpakket  zijn wij druk bezig met het aanvullen van onze CV-database. Voordat wij deze aan onze klanten vrij geven, willen wij er zeker zijn dat aan onze kwaliteitseisen voldaan wordt.

Extra diensten en uitbreiding

Kan ik mijn vacature ook extra onder de aandacht brengen?

Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor een Top Vacature of AdWords Vacature of gebruik maken van één van onze extra diensten. Zo bieden wij de mogelijkheid om Top Werkgever te worden met alle voordelen die daarbij horen of uw vacature in de "Spotlight" te zetten.
Kijk voor de mogelijkheden, vele voordelen en bestelmogelijkheden op Vacature uitbreiden.

Helpdesk en Feedback

© 1999 - 2024 MTS-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved