Veelgestelde vragen voor werknemers

Hoe vind ik online een baan op MTS-banen? Hoe maak ik een goed CV? Hoe maak ik een eigen
account aan? De antwoorden op deze vragen samen met meer antwoorden op onze 
veelgestelde vragen vind u op deze pagina.

Vacatures

Hoe vind ik een vacature?

Het zoeken naar voor jou geschikte vacatures kan via verschillende manieren op MTS-banen.nl.

 • Vacatures zoeken door directe ingave op de zoekbalk
  Op de homepagina en speciale branchepagina's kan je in de zoekbalk direct de door jou gewenste criteria invoeren. Je krijgt dan alle vacatures te zien die op jouw criteria van toepassing zijn en kan met de selecties aan de linkerzijde de resultaten verfijnen.
 • Vacatures zoeken met de zoekpagina vacatures
  Als je boven in het menu op vacatures klikt kom je op de zoekpagina vacatures. Plaats daar jouw criteria in de zoekbalk of kies criteria aan de linkerzijde om zo de juiste vacatures voor jou te vinden.
 • Uitgebreid zoeken gebruiken voor het vinden van juiste vacatures
  Door voor Uitgebreid Zoeken te kiezen kan je direct de juiste trefwoorden en criteria voor de vacature die je zoekt invoeren.
 • Door vacatures bladeren
  Je kan ook bladeren door vacatures en dan snel alle vacatures vinden per provincie, studierichting, soort dienstverband, aantal uren en plaats.

Mijn account

CV

Kunnen bedrijven mijn CV inzien?

Vooralsnog hebben wij ervoor gekozen dat jij bepaalt welke vacatures jij wilt zien om te solliciteren met onze e-mailservice. Zo krijg je alleen voor jou interessante vacatures automatisch toegezonden zodra deze geplaatst worden! Een goed CV is natuurlijk belangrijk omdat het jouw eerste presentatie is en werkgevers contact met jou op kunnen nemen.

E-mailservice

Kan ik nieuwe vacatures per e-mail ontvangen?

Ja dat kan. Met onze e-mailservice ontvang je nieuwe vacatures die matchen met de criteria die je zelf opgeeft. Je kan per zoekopdracht een e-mail alert instellen of een algemene met verschillende criteria die je zelf kiest.
Meldt je nu hier aan voor onze e-mailservice en ontvang Jobs per e-mail.

Solliciteren

Hoe solliciteer ik op een vacature van MTS-banen?

Nadat je, bijvoorbeeld via een zoekopdracht, de vacature vindt waarop je wilt solliciteren, klik je bij die  vacature op de knop "Direct solliciteren" of volgt de sollicitatie instructies van de werkgever.

Moet ik zomaar mijn identiteitsbewijs toesturen?

Nee, stuur nooit zomaar een kopie van je identiteitsbewijs naar een potentiële werkgever toe. Pas als je persoonlijk kennis hebt gemaakt bij het bedrijf en ze jou hebben gekozen voor de functie dan kun je dit overwegen. Maar tijdens de sollicitatie procedure raden wij dit ten strengste af.

Helpdesk en Feedback

© 1999 - 2024 MTS-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved