Over MTS-banen

Vanaf de start van MTS-banen.n​l houden wij ons al intensief bezig met de ontwikkeling van gespecialiseerde vacature site met technische banen op MTS niveau. MTS-banen.n​l is voorzien van veel zoekmogelijkheden, een e-mailservice waarbij werkzoekenden geschikte jobs per email ontvangen en de mogelijkheid om CV’s te plaatsen. Alle ingrediënten die zorgen voor de gewenste match tussen werkgevers en werknemers.

MTS-banen.n​l, één van de allereerste technische jobsites in Nederland, is sinds oktober 2016 volledig vernieuwd met o.a. een responsive website!


Onze diensten en tarieven

Bekijk hier ons uitgebreide dienstenpakket om uw werving en selectie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature. Tegen aantrekkelijke tarieven!  
Bekijk ons Dienstenpakket >>

Adverteer prominent op MTS-banen.nl

Wilt u extra aandacht genereren voor uw vacature ? Met een Top Vacature staat uw vacature prominent hoog in de matchende zoekresultaten, maar met een aanvullende Spotlight Banner wordt uw vacature nóg prominenter gepromoot!
HTS-banen Adverteren >> >>

Uw vacature in Google

Naast de plaatsing op MTS-banen kunnen wij als gecertificeerd Google Partner uw vacature middels een gerichte Google Ads campagne nog ruimer bekend maken onder de door u beoogde kandidaten. De snelste en meest effectieve manier om een geschikte kandidaat voor uw vacature te vinden!
 
Google Ads Service >>
© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie