VDW Betontech B.V.

VDW Betontech is een ervaren bedrijf dat zich bezig voornamelijk bezig houd met de ontwikkeling, productie en verkoop van technische innovatieve machines zoals de mobiele beton centrale.

De machines die door VDW Betontech gemaakt worden, zijn in werking gesteld binnen diverse industrieën over de wereld. Van recycling coöperaties tot industriële bouwmaatschappijen tot agrarische bedrijven.

Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan zullen wij niet stoppen bij alleen het leveren van het uiteindelijke product. Maar zullen we u begeleiden in het aankopen maar ook verder helpen in al uw verdere behoeftes omtrent de machine.​

Onze service/reparatie kan worden verzorgt in onze eigen productie hal te Tiel (Nederland), maar kan ook worden verzorgd op uw locatie.​

  • Telefonische hulp
  • Hulp op locatie door gespecialiseerd personeel
  • Installatie en opleiding
  • Onderdelen magazijn
  •  Transport​

Voelt u zich vooral niet bezwaard om contact op te nemen voor een op maat gemaakte mobiele beton centrale die uw bedrijf compleet zal maken. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zullen bekijken hoe wij u van dienst kunnen staan.

Werkgever
Tiel
11 - 25
ja


© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie