Van Werven Infra B.V.

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien vestigingen actief in binnen- en buitenland.

Geen boer kon een trekker betalen, maar samen konden ze dat wel. Dat was de collectieve gedachte van Willem van Werven. Daarom kocht hij er één, waarmee hij zijn bedrijf kon starten en ze elkaar konden helpen. Dat betekende de start van het verhuurbedrijf van Van Werven in 1945.

Omdat de trekker van Willem vaker verhuurd moest worden om rendabel te kunnen zijn, was de bouwbranche de volgende doelgroep. Achter de trekker kocht Willem een kipper en zo ontstond grondverzetbedrijf Van Werven. En omdat een kipper economisch gezien eigenlijk nooit leeg terug kan aan het einde van de dag, besloot Van Werven later het bouwafval mee retour te nemen. Zo ontstond de afvalinzameling. En omdat het weggooien van afval geen échte oplossing is, zijn we één van de meest innovatieve recyclers geworden.

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan”, zei Hendrik altijd. Hieruit is het ‘wij verkopen geen nee’ geboren. Logisch denken, dicht bij de bedoeling blijven en durven. Inmiddels kunnen we bijvoorbeeld heel goed diepploegen, maar daarvoor hebben we eerst wel verschillende trekkers doormidden getrokken. We haalden zelfs een trekker uit Amerika. Er ging heel veel kapot, maar van fouten leer je het meest. Iets doen wat een ander niet kan, dan bouw je aan een voorsprong op de concurrentie. Inmiddels ontwikkelden we vele hulpstukken, waarmee we ons werk sneller, beter en goedkoper kunnen uitvoeren.

Werkgever
Oldebroek
meer dan 100
ja
1945


Vacatures van Van Werven Infra B.V.

© 1999 - 2020 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie