Van Eekert Constructies

VAN EEKERT CONSTRUCTIES

Van Eekert Constructies BV is als staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en monteren van diverse staalconstructies, stalen trappen en balustrades. Daarnaast levert en monteert  van Eekert Constructies ook prefab geïsoleerde betonelementen en dak- en wandbekleding geheel op maat volgens de wensen van de klant. 

Als staalconstructiebedrijf zijn we zowel werkzaam voor de particuliere als zakelijke branche. 

De klanten variëren van aannemers en bouwbedrijven gevestigd in het zuiden van Nederland en in het noorden van België. Maar ook een particulier die gaat (ver)bouwen, bedrijven die in eigen beheer gaan bouwen en architecten.

Historie

Peer en Nelleke van Eekert zijn op 1 januari 1978 van start gegaan met Handelsonderneming P. van Eekert. De werkzaamheden bestonden destijds voornamelijk uit het maken van mengmesttonnen, kipkarren en klein constructiewerk. Maar naarmate de tijd vorderde werden de werkzaamheden uitgebreid stalen trappen en balustrades en met de levering en montage van dak- en wandbeplating. Handelsonderneming P. van Eekert transformeerde naar Van Eekert Constructies.

In zeer korte tijd werd de bedrijfsruimte in Reusel te klein en in 1991 werd een nieuwe bedrijfshal gebouwd aan de Ambachtsweg 1 in Bladel. Deze bedrijfshal met kantoor is in de loop der jaren uitgebreid met een inpandige spuithal, extra productieruimte, een bedrijfsruimte met luifel voor de werkvoorbereiding en opslag voor staalprofielen en de dak- en wandpanelen.

Sinds begin van de jaren 2000 zijn ook Rob en Dennis van Eekert werkzaam binnen het familiebedrijf Van Eekert Constructies. Vanaf januari 2018 hebben zij de directe leiding van het bedrijf overgenomen van hun ouders. 

Werkgever
Bladel
11 - 25
nee
1978


© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie