Thermopol Kunststoftechniek NV

Over Thermopol

 

Thermopol Kunststoftechniek - met een rijke ervaring van meer dan 25 jaar - produceert, levert, monteert en onderhoudt met succes kunststof leidingsystemen en is uw partner voor maatwerkoplossingen in kunststof. Op basis van de toepassing, uitvoering en specificaties kunnen wij onze klanten de juiste oplossing bieden. Kortom, wij construeren met kunststof en denken in oplossingen. En zoals onze bedrijfsnaam Thermopol het al doet vermoeden, verwerken wij thermoplasten (thermo-) en glasvezelversterkte kunststoffen, ook wel polyester (-pol) genoemd.

Niet alleen binnen Thermopol zelf is teamwork belangrijk. Wij streven er altijd naar ook een team te vormen met onze opdrachtgevers om zo een duurzame klantenrelatie op te bouwen en te behouden. Het wederzijds vertrouwen tussen leverancier en klant biedt enorme voordelen en is de hoeksteen voor de lange termijn. Teamwork is noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op veranderende situaties die zich kunnen voordoen, zowel in het voortraject, de uitvoering als de nazorg.

Onderdeel van Plasticon Composites

Thermopol Kunststoftechniek NV en BV zijn onderdeel van de Plasticon Composites groep. Een internationale groep bedrijven, met als gemeenschappelijk kenmerk dat zij marktleidende posities hebben met betrekking tot het leveren van chemisch- en corrosieresistente oplossingen voor industriële markten. Het hoofdkantoor zit in Hengelo, Overijssel te Nederland. Bezoek hier de Nederlandse website van de Plasticon Composites groep.

Werkgever
Essen
26 - 50
ja
1988


Vacatures van Thermopol Kunststoftechniek NV

© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie