Scholman Servicebedrijf B.V.

Scholman Servicebedrijf: dé erkende installateur voor Midden-Nederland

Sinds 1994 is Scholman Servicebedrijf uit Nieuwegein in de regio Midden-Nederland een gevestigde naam op het gebied van installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Van het vervangen van de cv-ketel, het onderhouden van de mechanische ventilatie tot het installeren van duurzame oplossingen. We werken met een hecht team van ervaren installateurs en hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staan. U krijgt dus geen ingewikkeld keuzemenu als u ons belt, maar gewoon een vertrouwde stem aan de telefoon. Onze werkwijze is altijd transparant. Dit ziet u terug in de heldere offertes en duidelijke onderhoudsabonnementen.

Installatiebedrijf met passie voor verwarming, ventilatie en duurzaamheid

Scholman Servicebedrijf is gespecialiseerd op het gebied van verwarming, mechanische ventilatie en duurzame oplossingen. Droomt u van vloerverwarming in de badkamer of een lagere energierekening dankzij de aanleg van zonnepanelen? Spreek vooral uw wensen uit naar ons, en we kijken wat we specifiek voor u kunnen betekenen. Omdat wij altijd met hoogwaardige materialen en goed geschoolde installateurs werken, is perfect eindresultaat gewaarborgd.

Service en onderhoud met een lach

Service en onderhoud is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Vooral bij gasapparatuur geldt het alom bekende spreekwoord: voorkomen is beter dan genezen. Door uw cv-ketel of mechanisch ventilatiesysteem in topconditie te houden, worden storingen tot een minimum beperkt. Daarnaast bent u verzekerd van een veilige en optimale werking, een blijvend hoog rendement en zo laag mogelijke energiekosten. Scholman Servicebedrijf neemt u graag alle onderhoudswerkzaamheden uit handen.

 

Werkgever
Nieuwegein
11 - 25
nee
1994


Vacatures van Scholman Servicebedrijf B.V.

© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie