Reme Techniek Uden

“Wij krijgen energie van elektrotechnie(k)!”

Wie we zijn? Wij zijn een landelijk opererend middelgroot bedrijf gespecialiseerd in meet- en regeltechnische installaties en gebouwbeheersystemen. Onze standplaats is Uden van waaruit we al sinds onze oprichting in 2007 werken.

Een goed functionerend gebouw zonder storingen; dat is wat elke gebouweigenaar wil en dat is precies waar wij voor zorgen! Wij weten alles over installaties, regelpanelen, regeltechnische bekabeling en gebouwbeheersystemen. De software die wij gebruiken wordt nauwkeurig ingeregeld en doet op basis van vastgestelde parameters zelf voorspellingen. Real-time datatoegang geeft inzicht in energieverbruik, heat control en luchtkwaliteit. Zo zijn we een mogelijke storing in het gebouw altijd voor en ervaren de gebruikers een optimale klimaatbeheersing en luchtkwaliteit.

We zijn snel, flexibel en zeer servicegericht. Wij laten onze klanten nooit in de kou (of in hun hemd) staan en bieden daarom 24 uur per dag technische ondersteuning.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Solliciteer dan op een van onze vacatures of neem contact met ons op via 0413 24 69 82 of info@remetechniek.nl.

Werkgever
Uden
11 - 25
nee
2007


Vacatures van Reme Techniek Uden

© 1999 - 2020 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie