Landbouwmechanisatie Jan van den berg

Over ons

Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg is specialist in de verkoop, inkoop, onderhoud en reparatie van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmateriaal, heftrucks, tuin & park machines en bedrijfswagens. Met onze kennis en bijna 40 jaar ervaring in de agrarische sector staan wij altijd voor u klaar met advies en hulp.

Met onze kennis en ruime ervaring in de agrarische sector staat Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg altijd voor u klaar met advies en hulp. Vanuit Druten in het mooie Land van Maas en Waal zijn we dealer van meer dan 30 gerenommeerde merken. Ook voor een officiële VA-keuring kunt u met uw machines bij ons terecht. 

Service

Service staat hoog in het vaandel bij Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg. Daarom vinden we het belangrijk dat u ons eenvoudig en altijd kunt bereiken. Metonze vestiging in Druten zitten we voor onze klanten in de buurt.

Ruim aanbod

Naast de verkoop van nieuwe tractoren en machines verkopen we ook gebruikte exemplaren. Ons aanbod hierin is groot en voor iedere behoefte en elk budget is er wat te vinden. Vaak is de staat van dienst van de occasions bekend bij onze verkopers. Op verzoek wordt de gekochte occasion uitvoerig controleerd en waar nodig gerepareerd. Zo bent u er zeker van dat u ook met een occasion van Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg jarenlang zorgeloos vooruit kan!

Uw agrarische partner

De verkoop medewerkers hebben ruime kennis van de merken die we verkopen. Ze kunnen u perfect adviseren welk type tractor of welk type landbouwmachine voor uw bedrijf het meest geschikt is. Voor u betekent dit dat u kunt terugvallen op een professionele adviseur, die u helpt om uw bedrijf optimaal te runnen.

Werkgever
Druten
11 - 25
nee
1984


© 1999 - 2024 MTS-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved