Kuipers Bouwmaterialen En Steenhandel

Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel heeft het verzorgingsgebied in heel Noordoost-Nederland. Elke dag worden vanuit zes vestigingen bouwmaterialen getransporteerd met behulp van ons eigen wagenpark in de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Ook leveringen buiten deze provincies kunnen wij zonder enkele problemen voor u verzorgen.

Wij leveren een compleet productassortiment van topmerken waaronder; Unidek, Unilin, Svedex, Isover, Rockwool, VBI, Wienerberger, Monier, SVK, MBI en Makz en nog vele andere A merken. Met een uitgebreide kennis op gevelstenen, bestratingsmateriaal en dakpannen doen wij onze naam Steenhandel eer aan.

Prefab beton is één van onze specialiteiten. Prefab wanden (zowel holle als massief en lichtbeton), bordessen, trappen en vloeren en klein prefab zoals raamdorpels, afdekkers en spekbanden zijn onze specialiteiten. Deze zijn zowel op kleur als grijze beton te verkrijgen. In samenwerking met landelijke bouwbedrijven hebben wij reeds bijzondere en aansprekende projecten gerealiseerd.

De nauwe samenwerking tussen de directie en de medewerkers en de platte organisatie-structuur zijn de sleutel tot het succes van Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel. De kennis, ervaring, flexibiliteit en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen voor een optimale samenwerking met onze klanten. Door de onafhankelijke en zelfstandige positie van Kuipers kunnen wij het belang van onze klanten optimaal behartigen.

Wij streven er naar op alle vestigingen een grote en actuele voorraad te houden voor onze klanten in ruwbouw, afbouw, houtwaren en steenachtige materialen in de breedste zin van het woord. Onze klanten zijn de aannemers, bouwbedrijven, klussenbedrijven, zzp’ers en onderaannemers zoals tegelzetbedrijven, stukadoors, metselbedrijven, dakdekkers etc. Maar ook particulieren zijn welkom bij ons. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Met onze transportmiddelen of externe vervoerders bezorgen wij de producten van onze vestigingen en/of fabrieken naar de gewenste bouwlocaties “Just in Time”. Onze eigen transportmiddelen zijn voorzien van losmogelijkheden en lossen de producten op de gewenste plekken binnen de mogelijkheden van het materieel.

Onze medewerkers zorgen in samenwerking met onze toeleveranciers voor de juiste kennisoverdracht en ondersteuning voor, tijdens en na de bouwfase. Op verzoek komen wij bij u thuis of op het kantoor om mogelijkheden en onmogelijkheden met elkaar door te spreken. Om samen te komen tot het beste resultaat.

Door de platte organisatie van Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel staan wij garant voor onze kernkwaliteiten; “Betrouwbaar, betrokken, behulpzaam, klantgerichtheid, flexibiliteit, daadkrachtig, stabiel en service gericht”

Samen met onze toeleveranciers willen wij voor u een vaste partner zijn tijdens uw bouwproces. Wij willen samen met U werken naar een esthetisch en bouwkundig fantastisch eindresultaat.

Werkgever
Veendam
51 - 100
nee
1998


Vacatures van Kuipers Bouwmaterialen En Steenhandel

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie