Intersafe

Veiligheid voor alles

Intersafe kiest in eerste instantie altijd voor preventie. Mocht inbraak toch een feit worden dan is het van belang dit te signaleren, detecteren en betrouwbaar te melden aan de alarmcentrale. Melding en registratie bieden de mogelijkheid tot tijdgetrouwe controle achteraf.

Camerabeveiliging en brandbeveiliging

Qua beveiliging is technisch gezien vrijwel alles mogelijk. Met een camera en sensoren kan iedere plek op afstand in de gaten worden gehouden. In combinatie met detectie-apparatuur voor brandbeveiliging en toegangscontrolesystemen worden risico’s aanmerkelijk verkleind. Bij het ontwerpen van een signaleringssysteem maken wij een risicoanalyse aan de hand van de voorschriften van de CCV. Hieruit vloeit een klasse-indeling voort die bepalend is voor de voorzieningen. U krijgt dus altijd een systeem op maat.

Gespecialiseerd beveiligingsbedrijf

Intersafe beschikt over de juiste kennis en ervaring om het gehele traject te verzorgen, van de installatie tot het onderhoud van uw alarmsysteem. Als gespecialiseerd beveiligingsbedrijf met brede expertise kunnen wij u ook een meldkamerabonnement en alarmopvolging aanbieden in de regio groot Amsterdam.

Bewaking van woning, bedrijf, winkel en school

Naast de beveiliging van woning, bedrijf, winkel en school is Intersafe ook gespecialiseerd in het voorkomen van inbraak en brand. Bovendien zijn wij een vertrouwd adres voor surveillance, bewaking met honden en receptiediensten.

Beveiliger van de hoofdstad

In gesprek met de nieuwe directie van Intersafe over innovatie, duurzaamheid en het sterke team, dat de banden onderhoudt met opdrachtgevers.

Werkgever
Amsterdam
0 - 1
nee


Vacatures van Intersafe

© 1999 - 2020 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie