Installatietechniek Gresnigt

Over ons

Sinds 2006 is Arno Gresnigt zijn eigen bedrijf gestart in Nieuwkoop. Dit bedrijf “Installatietechniek Gresnigt BV” is uitgegroeid tot een jong en dynamisch installatiebedrijf. Wij leveren een totaal pakket als het gaat om installatie, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Het totaal pakket van diensten bestaat onder andere uit; aanleg van elektra, ICT netwerken, gas, water, sanitair, zinkwerk, dakbedekkingen, leveren en monteren van zonnepanelen en warmtepompen en het leveren en monteren van laadpalen voor elektrische auto’s. 

Installatietechniek Gresnigt BV neemt graag de tijd voor een persoonlijk en gedegen advies. Hierbij staat de wens van de klant centraal en wordt er gekeken naar kwaliteitsoplossingen en energiebesparende maatregelen. Met de expertise van Installatietechniek Gresnigt krijgt u het beste resultaat voor uw situatie. 

InstallQ heeft installatietechniek Gresnigt erkend als bekwaam installateur. Daarnaast zijn wij lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatie-branche en de elektrotechnische detailhandel. Bovendien zijn wij door Kenteqerkend als leerbedrijf en praktijkopleider; dit betekend dat er regelmatig stagiaires binnen ons bedrijf opgeleid worden. 

Werkgever
Nieuwkoop
11 - 25
nee
2006


Vacatures van Installatietechniek Gresnigt

© 1999 - 2022 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063