Indufinish B.V.

Nr.1 in innovatie, duurzaamheid en betaalbare kwaliteit

Duurzaamheid zit in ons dna. We hebben al jaren een duidelijke focus op energiebesparing. Zo min mogelijk verspillen, dat is altijd ons uitgangspunt. Onze R&D is continue bezig met de ontwikkeling van nieuwe en energiezuinige concepten. Zo dragen wij een steentje bij aan de verdere verduurzaming van de industrie.

Bent u geïnteresseerd in installaties waarbij geen gas meer wordt gebruikt? Wij hebben daar volledig uitgewerkte concepten voor ontwikkeld. Gecombineerd met onze verregaande warmteterugwinning en nieuwe chemie- en poedersystemen, die op een lagere temperatuur werken dan de gangbare systemen, zorgt dat voor een steeds lagere energiebehoefte. We laten u graag wat rekenvoorbeelden uit de praktijk zien. De resultaten zullen u aangenaam verrassen.

Indufinish staat voor kwaliteit. Betaalbare kwaliteit. Dat ziet u terug in de kwaliteit en vormgeving onze ontwerpen, de componenten die we kiezen en de montage en afwerking. Ook merkt u dat bij de oplevering van uw project en de intensieve begeleiding die u van ons krijgt bij het in gebruik nemen van uw installatie. Bij ons moet het gewoon net even beter.

Werkgever
Emmen
26 - 50
nee


Vacatures van Indufinish B.V.

© 1999 - 2023 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved