HMD B.V.

WIE WE ZIJN

Hollema Machinefabriek Dronten is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf. We hebben zes medewerkers met diverse specialismen, waaronder het maken van stempels en gereedschappen. 

Hollema Machinefabriek Dronten is in 1993 opgericht door Herre Hollema. Het bedrijf was tot 1998 gevestigd aan de Staalwijk in Dronten, waarna het verhuisde naar het huidige pand van circa 900 m² aan de Houtwijk in Dronten. 

WAT WE DOEN

In opdracht van onze klanten vervaardigen we een grote diversiteit aan producten uit metaal, RVS, non-ferro en diverse kunststoffen. Met behulp van CNC gestuurde productiemiddelen produceren en monteren we kleine tot middelgrote series draai- en freesonderdelen bestemd voor de verpakkingsindustrie, afvalverwerkingsindustrie, luchtvaart, scheepsbouw, hightech industrie, apparatenbouw, petrochemische industrie, agrarische sector en algemene machinebouw.

Hollema Machinefabriek Dronten vervaardigt complete machines; van engineering tot compleet af te leveren product. Een voorbeeld is: Een computer gestuurde zaagmachine voor de kunststofindustrie. Daarnaast is Hollema Machinefabriek Dronten de producent van HIT elektro trekkers (zie HIT) en produceren we bijvoorbeeld matrijzen ten behoeve van de rubber- en kunststofverwerkingsindustrie. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door onze geavanceerde machines, motivatie en vakkennis kunnen we hoogstaande en gecompliceerde producten maken waar onze klanten hoge eisen aan stellen. Wij informeren u graag over hoe Hollema Machinefabriek Dronten u van dienst kan zijn.

Werkgever
Dronten
6 - 10
nee


Vacatures van HMD B.V.

© 1999 - 2022 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063