Handelsonderneming Bolex B.V.

Welkom bij Handelsonderneming Bolex B.V. !

Handelsonderneming Bolex, is het adres voor al uw landbouwwerktuigen en stalinrichtingen, of het nu gaat om groot of klein, nieuw of gebruikt, bij Bolex vindt u altijd een passende oplossing ! En ook voor de bijbehorende service kunt u bij Bolex terecht.
 
Met deze visie in gedachten begon IJsbrand Boogaard zijn bedrijf in de boerenschuur van zijn vader. Echter al snel groeide het uit haar jas en werd er een werkplaats en opslagloods naast het ouderlijk bedrijf gebouwd. Nu werkt het bedrijf met 6 man personeel in een splinternieuw bedrijfspand met naast een moderne werkplaats, ook een showroom en shop !
 
Uw machine wordt bij Bolex gerepareerd in een ruime werkplaats met bovenloopkraan en in een speciaal daarvoor ingerichte hoek worden diverse constructie werkzaamheden verricht. In een overzichtelijk ingedeeld magazijn houden we de gangbare onderdelen van onze merken op voorraad, zodat uw stilstand tot een minimum beperkt wordt.
 
Hoewel Bolex mag rekenen op een royale klantenkring in de directe omgeving, richten we ons ook op de rest van Nederland en ver daarbuiten ! De Roemeense markt bedienen we
met een eigen commissionair afkomstig uit dit land. Hier hebben we een kleine voorraad machines staan.
 
Onze afzetmarkten vormen tevens onze inkoopmarkten. Bolex is altijd op zoek naar gebruikte machines. Vooral voor jong gebruikte weidebouwmachines houden wij ons graag aanbevolen. Of het nu gaat om machines in binnen of buitenland.
 
Wij hopen dat u na een bezoek aan onze website een goed beeld heeft gekregen van wie we zijn en wat we doen. Neem eens een kijkje in ons aanbod, misschien staat er iets voor u bij !
 
Tot ziens in Lexmond !
 
IJsbrand en Sabina Boogaard en medewerkers

Werkgever
Lexmond
11 - 25
nee


Vacatures van Handelsonderneming Bolex B.V.

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie