De Waal Machinefabriek BV

LANGS DE NIEUWE MERWEDE

De Waal is strategisch gelegen langs de rivier de 'Nieuwe Merwede' nabij het waterkruispunt met de Boven- en de Beneden Merwede. We bevinden ons heel centraal in Nederland en aan het drukst bevaren rivierengebied. Gunstig voor schippers want we zijn nooit ver weg.

Met twee scheepsliften, drie afmeerkades, vier torenkranen, twee kantoren en een moderne machinefabriek is De Waal uitstekend uitgerust om de voortstuwing- en manoeuvreerinstallaties te ontwerpen, produceren, inbouwen, onderhouden en repareren.

MARITIEME TECHNOLOGIE 

De Waal is ver vooruit in voortstuwings- en manoeuvreertechnologie. Wij laten techniek voor u werken met innovatieve en duurzame oplossingen. Onze jarenlange ervaring en vakkennis verbinden wij aan diepte investeringen en continu onderzoek naar verbetering.

Met een breed dienstenpakket en hoog serviceniveau zijn wij u optimaal van dienst. Onze vakmensen zorgen er voor dat uw schip of vaartuig verzekerd is van het juiste materiaal en uitstekend wordt onderhouden.

De Waal beschikt over alle mogelijke metaalbewerkingsmachines, goed uitgeruste werkplaatsen, drie afmeerkades en twee scheepsliften. Wij ontzorgen.

Het is onze missie om steeds verder te excelleren in de engineering, productie en het onderhoud van hoogwaardige stuurmachines, scheepsroeren en schroefasinstallaties. De Waal, een familiebedrijf sinds 1938.

 

Werkgever
Werkendam
26 - 50
ja
1938


Vacatures van De Waal Machinefabriek BV

© 1999 - 2024 MTS-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved