BER Bouw En Renovatie

Onze kenmerken: Betrouwbaar, Energiek, Ruimdenkend.

Snel schakelen tussen partijen en het juist vertalen van wensen en eisen naar het realiseren hiervan is waar wij bekend om staan. Dit doen wij door de juiste stappen te maken vanuit een idee naar een op maat gemaakte oplossing en denken mee om alles te laten passen binnen het gestelde budget en tijdsbestek. Hierdoor geven wij onze klanten nét dat beetje extra waar zij naar zoeken.
Om continuïteit en kwaliteit in uitvoering en begeleiding te borgen, beschikken we over een team van vakkundig personeel, zowel binnen tijdens de voorbereiding als op de bouwplaats tijdens de uitvoering. Door zorgvuldig plannen en de juiste coördinatie tussen verschillende disciplines zorgen wij dat de looptijd van een project optimaal blijft.

Onze kernwaardes zijn positiviteit en een goede werksfeer; Deze staan hoog bij ons in het vaandel, mede hierdoor zorgen we voor een prettige samenwerking. Hierdoor bent U verzekerd van een goede samenwerking gedurende het traject en een voldaan project voordat de eerste schop de grond in gaat!

Werkgever
Eindhoven
0 - 1
nee


Vacatures van BER Bouw En Renovatie

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie