BBA Pompen & Buizen BV

Over ons

BBA Pumps is al meer dan 60 jaar een toonaangevende producent van mobiele pompen en leidingsystemen. Onze producten worden ontwikkeld voor gebruik in uiteenlopende toepassingen: bronbemaling, rioolompompingen, hoogwaterbestrijding, waterbouw én voor algemeen gebruik via de pompverhuurbedrijven.

Onze pompoplossingen staan voor kwaliteit, duurzaamheid en leveren maximale prestaties tegen minimale kosten. Dit sluit naadloos aan bij onze “lowest cost of ownership” filosofie. Een toegewijd team van ruim 200 medewerkers staat garant voor uitstekende serviceverlening. U kunt bij ons terecht voor deskundig pompadvies, professionele ondersteuning en 24/7 servicesupport.  

BBA Pumps is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. 

BBA Pumps is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Innovatie

Door voortdurende innovatie is BBA Pumps een internationaal begrip op het gebied van mobiele pompoplossingen. Dit begint bij het ontwerp: niet alleen van de pomp, maar van het complete  pompsysteem zoals unieke motorconcepten en superstille omkastingen. Moderne en volledig  geautomatiseerde productielijnen (robottechnologie) staan garant voor snelheid en constante kwaliteit. 

Duurzaamheid

Bij BBA Pumps staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Met onze producten kiest u niet alleen voor kostenbesparing, maar ook voor duurzaamheid en zorg voor het milieu. Hoog pomprendement  minimaliseert het brandstofverbruik tot een minimum. Voor de aandrijving gebruiken we de schoonste motoren conform de strenge Europese en Amerikaanse emissie eisen. Wij produceren corrosievrije gegalvaniseerde omkastingen voorzien van kunststof deurpanelen. Met de volledig (olie)lekvrije systemen en het lage geluidsniveau zet BBA Pumps de nieuwe standaard voor milieuvriendelijke oplossingen. 

Internationaal

Vanuit de verkoopfilialen in Nederland, Polen en de Verenigde Staten leveren wij onze pompen en leidingsystemen over de hele wereld. De moderne productiefaciliteiten in Nederland en Tsjechië hebben een oppervlakte van meer dan 10.000 m2. Efficiëntie en goede logistiek tussen de faciliteiten zorgen voor productiesnelheid en korte levertijden. Wij maken gebruik van een mondiaal distributienetwerk en kennen een wereldwijde vertegenwoordiging. 

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1953 als producent van leidingmateriaal hebben verschillende generaties van de familie Bruin elkaar opgevolgd. De oorspronkelijke bedrijfsnaam ‘Bruin Buizen Apeldoorn’ heeft zich ontwikkeld tot een internationale toonaangevend producent van mobiele pompsystemen onder de naam BBA Pumps.

Bruin = De familienaam, momenteel derde generatie.

Buizen = Leidingmateriaal waarmee het bedrijf startte.

Apeldoorn = De bakermat van het bedrijf.

Werkgever
Apeldoorn
meer dan 100
nee


© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie