Autoschade Leo Brans Bv

Generatie op generatie

Vanaf de start in april 1979 heeft Autoschade Brans een grote ontwikkeling doorgemaakt; van een eenvoudige autospuiterij is het bedrijf onder leiding van Ab Brans, en voorheen Leo en Karin Brans, samen met een team van gedreven medewerkers uitgegroeid tot een gerenommeerd allround schadeherstelbedrijf. Sinds onze intrek in een nieuw pand in 2019, kunnen we onze werkzaamheden nog beter en efficiënter uitvoeren: we zijn er klaar voor om u nog eens 40 jaar van dienst te zijn.

Een schadeherstelbedrijf kan zich niet in beter gezelschap bevinden!

Bij Autoschade Brans streven wij ernaar om topsegment waardig te zijn. Buiten dat we voldoen aan de FOCWA norm, herstellen wij schades van alle verzekerings-maatschappijen. 
Daarnaast zijn we trots dat we we ons mogen rekenen tot het selecte gezelschap van geslecteerde schadeherstelbedrijven voor NH1816 – Interpolis – Centraal Beheer – FBTO – Avero-Achmea Zakelijk – Schadegarant.

Veel verzekeringsmaatschappijen hebben hun weg naar Autoschade Brans gevonden en die eisen een goede prijs/kwaliteit verhouding. We schenken voortdurend aandacht aan efficiency en prijsverlagende processen…

Werkgever
Erp
11 - 25
nee


© 1999 - 2023 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved