Airpress - VRB Friesland B.V.

Wat onderscheidt Airpress

Airpress onderscheidt zich door zoveel mogelijk van onze producten op voorraad te hebben, waardoor we de meeste producten binnen 48 uur na de bestelling in Europa kunnen leveren en hoef je geen weken te wachten op jouw bestelling die je direct nodig hebt. Ook kan je rekenen op onze specialisten die je voorzien van professioneel advies en helpen om de juiste apparatuur te kiezen die past bij jouw wensen. Naar onze mening bestaat er niet iets als een standaard bestelling, maar behandelen we de klant afzonderlijk waardoor elke bestelling uniek is en op de meest effectieve manier wordt opgelost.

De geschiedenis van Airpress

Airpress is een internationaal merk met meer dan 60 jaar ervaring en is de Europese leider in de productie en verkoop van pneumatische machines, persluchtinstallaties en luchtgereedschap. Daarbij bevat het assortiment ook accessoires, luchtslangen en nog veel meer producten van de hoogste kwaliteit. Wanneer je Airpress producten koopt, kan je er zeker van zijn dat je producten koopt met als belangrijkste kenmerken hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en moderne technologieën.

Het merk Airpress is sinds 1956 bekend op de markt, dit jaar ontwikkelde Doeke de Vries samen met zijn vader Harmen de Vries de eerste zuigercompressor. De compressor was een groot succes op de Nederlandse markt en hierdoor begon de familie de Vries met de massaproductie van de K-serie compressoren die tot op de dag van vandaag voortduurt. Airpress compressoren zijn al meer dan een halve eeuw in heel Europa verkrijgbaar. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk kunnen de compressoren worden gekocht in Polen, Duitsland, België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oekraïne, Estland, Letland, Litouwen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Griekenland en zelfs op Nederlandse eilanden in het Caribisch gebied.

Werkgever
Nieuwegein
meer dan 100
nee


Vacatures van Airpress - VRB Friesland B.V.

© 1999 - 2022 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063