VRI installatietechniek BV

VRI INSTALLATIETECHNIEK

VRI Installatietechniek is een modern installatiebedrijf in Capelle a/d IJssel, actief in het ontwerpen en aanleggen van complete Verwarming-, Luchtbehandeling- en Sanitair installaties in kantoren,
bedrijfspanden, scholen, winkels en woningen. 
VRI voert daarbij de complete werktuigbouwkundige installaties uit.

VRI installatietechniek is in 1999 als eenmansbedrijf is gestart met advisering, calculatie en projectbegeleiding. 
Deze activiteiten zijn al snel uitgebreid door ook installatiewerken uit te gaan voeren, om goed in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo is er een nieuw bedrijf ontstaan waar advies, ontwerp, en uitvoering van werktuigbouwkundige installaties de hoofdactiviteiten zijn. 
Deze werkzaamheden worden hoofdzakelijk voor de Utiliteitsbouw zoals kantoren, bedrijfshallen en winkels en de industrie uitgevoerd, zoals u kunt zien bij onze projecten & referenties. Maar ook de installatiewerkzaamheden van de nieuwbouw van woningen behoort tot onze mogelijkheden.

Bij VRI installatietechniek is de organisatie vlak en zijn de communicatielijnen kort, zodat snel en gericht gereageerd kan worden op de wensen van de klant. 
De medewerkers van VRI beschikken over een grote hoeveelheid ervaring in het installatievak en aangevuld met een jonge ploeg monteurs is er een actieve en flexibele groep ontstaan.

Werkgever
Capelle aan den IJssel
11 - 25
nee


Vacatures van VRI installatietechniek BV

© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie