Van Houten en Versteeg B.V.

over ons

Op 1 april 2017 hebben wij de deuren geopend van Van Houten & Versteeg Bouw- en Installatie-advies BV
aan De Veldoven 1 in Hendrik Ido Ambacht.
 
Begin 2016 is het plan ontstaan om de kennis en krachten te bundelen van meer dan 20 jaar kennis. Wout van Houten met een bouwkundige- en René Versteeg met een installatie-achtergrond. Van Houten & Versteeg heeft hiermee een totaal invulling voor een bouwproject. Van woningen, ziekenhuis, kantoor tot winkelcentrum.
 
Op 1 oktober 2007 is Wout van Houten gestart met Van Houten Bouwadvies, dit na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in Rotterdam en omstreken. Hij adviseert bij nieuwbouwprojecten in de woningen- en utiliteitssector alsmede in renovatie- en onderhoudsprojecten. Zijn opdrachtgevers zijn: woningbouwverenigingen, architecten, projectontwikkelaars en aannemers.
 
René Versteeg is 21 jaar werkzaam geweest bij een Detachering- / Engineering-bureau. In deze tijd is hij actief geweest voor adviseurs, installateurs en beheerders op het gebied van engineering en beheer. Hierbij waren de projecten uiteenlopend van een klein kantoor of woning tot grote combinatieprojecten en rail-infra.
 
Wij stellen ons graag aan u voor om samen te kijken naar een invulling voor uw project.

Werkgever
Hendrik-Ido-Ambacht
6 - 10
nee
2007


Vacatures van Van Houten en Versteeg B.V.

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie