UwKachel.nl

Over ons

Een kachel zet je niet zomaar in huis. Daar komt heel wat bij kijken. Gelukkig hoef jij je alleen maar bezig te houden met het kiezen uit ons assortiment van 1300 kachels. Wij doen de rest. Van rookkanalen uittekenen, tot bezorging en installatie. Daar hebben we tien specialisten voor, die daar jarenlange ervaring mee hebben. En dat moet ook wel, want je wil zeker weten dat je huis 100 procent brandveilig is. Wij snappen dat.

Ons verhaal

De techniek zit in ons bloed. De oorsprong van UwKachel ligt namelijk in ons installatiebedrijf: Holland Installatietechniek. Een bedrijf met een geschiedenis van meer dan twintig jaar. Per toeval kwam eigenaar Hans in contact met iemand uit de kachelwereld. Interessant, dacht Hans, en de kachels kregen zijn bijzondere aandacht. Dat vlammetje begon steeds verder op te laaien. Eerst binnen het installatiebedrijf, en sinds 2012 staat UwKachel op zichzelf. Het vuur blijft branden. Inmiddels transformeren we al vele jaren gewone woonkamers tot gezellige Nederlandse huiskamers.

In al die jaren zagen we een enorme verscheidenheid aan huizen van binnen. Daarmee hebben we flink wat kennis opgebouwd van stoken; duurzaam stoken in het bijzonder. Milieuvraagstukken zijn ons dan ook niet vreemd en het vinden van oplossingen daarvoor zien wij als een uitdaging. Dat moet ook. Want ook wij willen graag zo lang mogelijk genieten van onze planeet.

Werkgever
Vriezenveen
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie