STARPOINT Industrial Automation B.V.

STARPOINT INDUSTRIAL AUTOMATION

STARPOINT Industrial Automation B.V. is sinds 1994 actief in het ontwikkelen en leveren van complete besturingssystemen, inclusief systemen voor dataverwerking.

Het bedrijf richt zich in belangrijke mate op productie- en transportinstallaties, recycle-industrie, algemene machinebouw en scheeps-besturingssystemen.
Als sterk punt mag genoemd worden dat wij een totaalpakket bieden. Hierbij is de kerntaak: Engineering en realisering van PLC-besturingen, aangevuld met de inzet van HMI-bedieningspanelen, SCADA systemen, Servo- en Frequentieregelaars, pneumatische en hydraulysche componenten alsmede vacuüm-apparatuur.

Standaard wordt hierbij gewerkt met de PLC-fabrikaten Omron, Siemens (S7-1200/1500, S7-300 + service en aanpassingen op S7-200 en S5), Telemecanique, Mitsubishi en Hitachi. Daarnaast worden ook PLC-typen geprogrammeerd op klantenvoorschrift, zoals Allen-Bradley en ABB.

Tevens verzorgen wij de paneelbouw volgens klantspecificatie, alsook de benodigde installatiewerkzaamheden op locatie.

Ter afronding van een project verzorgen wij de volledige inbedrijfstelling ter plaatse, die vaak kort en doelgericht kan zijn door het vooraf testen van kast en besturing.

Kortom: STARPOINT Industrial Automation B.V., ook Uw partner in besturingssystemen, aandrijftechniek en scheepvaartsoftware.

Werkgever
Moordrecht
6 - 10
ja
1994


Vacatures van STARPOINT Industrial Automation B.V.

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie