Sanderse Systems

Sanderse Systems is in 1997 door Ruud Sanderse opgericht. Met zijn ruim 30 jarige ervaring in de carrosseriebouw en bedrijfswageninrichtingen dienen als basis voor dit bedrijf. De belangrijkste visie achter het bedrijf is het bieden van hoogwaardige kwaliteit en service.

Dit begint al bij de voorlichting door ons verkoopteam. Door de kennis en ervaring komen we vaak tot slimme en praktische oplossingen voor u als klant waardoor u dagelijks het gemak ervaart bij het gebruik van de bedrijfswageninrichting.

Wanneer gewenst ontzorgen wij u volledig met het halen en brengen van de bedrijfswagens naar onze vestiging in Elst. Wij zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld; van het inbouwen van de inrichting tot het bestickeren van uw bedrijfswagen. Onze klanten komen uit heel Nederland, waardoor wij erom bekend staan dat niets voor ons te ver is!

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in de assemblage, montage en realisatie van bedrijfswagen inrichtingen. Door zoveel mogelijk binnenshuis te doen kunnen wij de kwaliteit waarborgen waar we voor staan.

Voorkom dat u met uw nieuwe bedrijfswagen naar verschillende adressen moet gaan om diverse werkzaamheden te laten uitvoeren voordat de auto operationeel is.

Werkgever
Elst Gld
11 - 25
nee


Vacatures van Sanderse Systems

© 1999 - 2022 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063