P&K kraanbedrijf

P&K Kraanbedrijf & Transportserice

P&K Kraanbedrijf B.V. is opgericht in 1988. Al snel werd de vraag groter dan het aanbod, en om aan de vraag te kunnen voldoen moest er geïnvesteerd worden, wat resulteert in een bedrijf dat op dit moment bestaat uit een ruim assortiment mobiele kranen, bestaande uit tele -en torenkranen waarbij hefvermogens en hijshoogtes geen problemen opleveren.

Daarnaast is P&K Transportservice B.V. de aangewezen partner voor al uw logistieke vraagstukken. Van het leveren van rijplaten en aanverwante artikelen tot speciaal transport van uw materieel. Voor alles bent u met 1 aanspreekpunt bij P&K Transportservice aan het goede adres.

Flexibiliteit en kwaliteit

De kraanverhuuractiviteiten vinden vooral in de bouw- en infra-sector plaats, maar wij leveren kranen voor elke andere gewenste hijsklus. Ook met het hijsen van kostbare en kwetsbare objecten hebben onze machinisten de nodige ervaring.

Elke last, groot of klein wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Kernwoorden die in onze bedrijfsvoering passen, klantgericht, accuraat, professioneel, flexibel en voordelig. Zowel het bedrijf, als de kraanmachinisten hebben gedegen opleidingen ondergaan, en na jarenlange ervaring bent u gewaarborgd van een succesvolle kwalitatief hoogstaande onderneming, die het belang van haar opdrachtgevers hoog in het vaandel heeft staan.

Werkgever
Rijssen
11 - 25
nee


Vacatures van P&K kraanbedrijf

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie