Oving Constructie BV

Welkom bij Oving Constructie, wij spreken de taal van staal

Al meer dan 70 jaar de top in staalconstructies

Staal, RVS, Aluminium; opmerkelijk flexibele producten wanneer je er echt goed mee om weet te gaan. De akoestische effecten in de fabriekshal aan de Industrieweg in Schoonebeek klinken voor een buitenstaander wellicht koud, kil en klinisch. Voor de vakmensen van Oving Constructie vertegenwoordigen ze de warme hartslag van een solide en dynamische onderneming.

Een enthousiast team van vaklui op het gebied van constructie en montage werkt geconcentreerd en vol overgave aan hoogkwalitatieve producten die hun weg vinden in onder meer de olie- en gaswinning, Petro-chemische industrie, weg- en waterbouw en de voedingsindustrie. Het motto ‘flexibel in staal’ krijgt bij Oving Constructie aansprekende proporties en de dynamiek van de onderneming vindt een aantrekkelijke vertaling in de goed gevulde orderportefeuille.

Oving Constructie staat voor staal

En altijd volgens afspraak

Klantgerichtheid en een hoog serviceniveau maken een natuurlijk deel uit van het karakter dat zich op alle niveaus krachtig manifesteert binnen Oving Constructie.

Ronald Veninga: ‘Ons motto is een veelzeggend begrip als je bedenkt dat je bij nogal wat bedrijven achteraan in de rij komt te staan als je daar een opdracht neerlegt. Die situatie doet zich bij ons niet voor. Wij doen werkelijk alles om een aan ons gegund werk op tijd klaar te hebben, ook als een opdrachtgever zich op het laatste moment meldt. Altijd volgens afspraak.’

Werkgever
Schoonebeek
11 - 25
nee


Vacatures van Oving Constructie BV

© 1999 - 2024 MTS-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved