Neggers Reclame

OVER NEGGERS RECLAME

Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke reclame uitingen, denkt u hierbij aan: (auto)belettering, binnen- en buitenreclame, carwrapping, licht- en gevelreclame, printerieur etc. Natuurlijk bent u op zoek naar een betrouwbare partner. Met onze ervaring en oog voor kwaliteit kunnen wij toegevoegde waarde leveren en samen met u op zoek gaan naar de best passende oplossing voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw uiting gevisualiseerd wordt conform uw huisstijl en dat deze past binnen de laatste trends. We maken gebruik van de nieuwste technieken met aandacht voor duurzaamheid.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak.
Met onze ervaring en oog voor kwaliteit gaat ons team samen met u op zoek naar de best passende oplossing.

WAT U VAN ONS KUNT VERWACHTEN

Vanaf het advies tot aan de montage, het persoonlijke contact en de nauwe samenwerking met u zijn voor ons zeer waardevol. Onze klanten en partners zijn de reden van ons bestaan, we leren u daarom graag beter kennen. Als we weten wat u beweegt en drijf kunnen we samen tot een mooi en het beste resultaat komen.

VACATURES

Signing is een breed begrip, er is dan ook geen enkele dag hetzelfde in onze branche. Van het plaatsen van gevel-, lichtreclame, printerieur of reclamezuilen, tot het beletteren en wrappen van voertuigen. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, in een fris en jong team? Dan heten we je van harte welkom.

Werkgever
Etten-Leur
11 - 25
nee


Vacatures van Neggers Reclame

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie