MooijvanRijn Aannemersbedrijf

Over ons

MooijvanRijn is een bedrijf waar met veel plezier en passie wordt gewerkt. Wij luisteren naar de wensen van de klant en adviseren gaandeweg de klant om zo een zo goed mogelijk traject te bewandelen en alle zorgen weg te nemen bij de klant. Geen uitdaging is ons te groot.

Wij MooijvanRijn zijn Maarten van Rijn en Jim Mooij. Sinds onze fusering bestaat MooijvanRijn een half jaar. Daarvoor hadden we allebei ons eigen bouwbedrijf. Wij zijn gefuseerd om grotere en meerdere projecten aan te neme.

Begeleiding vanaf de tekentafel tot aan de uitvoering

Elk soort project staan wij voor open. Van kelder werk tot aan de nok van het huis. Een opbouw, uitbouw, kelder, nieuw dak, dakkapel, nieuwe verdiepingsvloer, schuimbeton, installatie werkzaamheden enz. Alle werkzaamheden staan wij voor open om te luisteren naar de wensen van de klant. Wij werken samen met onderaannemers die erg gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied.

Wij luisteren naar de wensen van de klant.

Doordat MooijvanRijn luistert naar de wensen van de klant is alles mogelijk wat haalbaar is. Wij kunnen enorm snel schakelen, ook tijdens de verbouwing wanneer er plots een verandering opkomt bij de klant. Hierdoor is het nooit te laat om toch nog een wens te laten uitkomen. De klant heeft altijd 1 aanspreekpunt wat enorm fijn werkt. Zo krijgt u geregeld een update over de gang van zaken en houden wij u altijd op de hoogte wanneer er iets veranderd in het proces.

Laten we vandaag al starten met uw droom

U mag altijd contact met ons opnemen wanneer u zelf maar wilt. MooijvanRijn is dag en nacht bereikbaar voor de klant. Een vrijblijvende offerte heeft u binnen een week. Een belletje naar ons vaste nummer kan nooit kwaad om samen even een bakje koffie te drinken en uw wensen te bespreken. De deur staat altijd open.

Werkgever
Haarlem
6 - 10
nee
2021


Vacatures van MooijvanRijn Aannemersbedrijf

© 1999 - 2022 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063