Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V.

Niek Konijn B.V.

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. is gevestigd in de Wijdewormer, Gemeente Wormerland. Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist in de verhuur van grondverzetmachines met vakkundig personeel. Door de opbouw van een uitgebreid assortiment uitrustingsstukken, en de vraag naar de losse verhuur hiervan, zijn deze nu beschikbaar voor de verhuur. Wij zijn een dynamisch en  professioneel bedrijf die inspeeld op de ontwikkelingen in onze branche, het doel is om de klant te ontzorgen door optimalisatie van onze dienstverlening.

MACHINEVERHUUR

Als allround bedrijf in de branche leveren wij een keur aan machines voor alle voorkomende werkzaamheden. Met een groot en modern machinepark spelen wij in op de vraag van onze klant. Dat hebben we niet, kennen we niet, “nee” komt niet voor in ons woordenboek, wij zorgen altijd voor een passende oplossing om aan de wens van onze klant te voldoen.

Ons eigen machinepark omvat kranen vanaf 1 ton oplopend tot meer dan 40 ton, van standaard giek tot een lengte van 18 meter. Verder hebben we de beschikking over diverse shovels en trekkers. Wat we zelf niet (beschikbaar) hebben wordt door ons ingehuurd bij erkende en vertrouwde collega bedrijven.

Machines zijn voorbereid op bodemsaneringswerkzaamheden, en een groot aantal is uitgerust met 3D GPS machinebesturing, voor het graven en afwerken met hoge nauwkeurigheid.

UITRUSTINGSSTUKKEN VERHUUR 

Ons ruime assortiment van uitrustingsstukken, bestaande uit (draai-)kantelstukken, kettingbakken, grondschaaf, vleugelbakken, verlenggieken, trommelzeven, hydraulische stenenklemmen, grondknijpers, sloophamers, trilblokken met en zonder damwandklem, sorteergrijpers en meer. In verband met de diversiteit van hydraulische aansluitingen zorgen wij ervoor dat het uitrustingsstuk altijd passend wordt voor uw machine.

WERKGEBIED

Ons werkgebied strekt zich van Den Helder tot Den Haag, van Het Gooi tot aan de kust, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, en ook daarbuiten zijn we u van dienst. Dus voor heel Nederland zijn wij een toonaangevend bedrijf voor de inzet van grondverzetmachines en alle voorkomende werkzaamheden.

Werkgever
Wijdewormer
26 - 50
nee


Vacatures van Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V.

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie