Lantech

Wij zijn Lantech; een gezonde en groeiende internationale organisatie binnen de machinebouw. We ontwerpen, bouwen én bieden service aan verpakkingsmachines, transportmodules en andere bijkomende systemen. We hebben vestigingen in Nederland, Amerika, Australië en China. Onze klanten zijn divers en bevinden zich in verschillende sectoren. Zo werken we voor grote multinationals binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de lokale ondernemer.

Vanuit onze Nederlandse vestiging in Malden (vlakbij Nijmegen) ontwikkelen en assembleren wij dozen- en tray handling machines. Met 200 betrokken collega’s en een sterk netwerk van partners, regelen we hier vandaan de verkoop en service binnen Europa.

WAT BETEKENT WERKEN BIJ LANTECH?

"Open, Informeel en Menselijk"

Bij ons werk je in een prettige omgeving met een open cultuur waarin je gewaardeerd wordt en we met je meedenken. Door de informele, menselijke sfeer voel je je snel thuis. We zijn erg trots op onze gezonde en groeiende organisatie, met volop kansen voor ontwikkeling en groei. Tijdens onze barbecue, kerstviering en andere leuke (team) uitjes* heb je de mogelijkheid om je collega's ook buiten het werk te leren kennen. Want dat vinden we ook erg belangrijk!

* uiteraard houden we hierbij rekening met de huidige corona maatregelen

Werkgever
Malden
meer dan 100
ja
1972


Vacatures van Lantech

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie