Ladessa B.V.

 

In 1998 wordt Ladessa BV opgericht en produceert zij Filet Americain. Via de groothandel vinden de producten hun weg naar de consument. De kwaliteit en aandacht aan smaak laat het bedrijf groeien en groeien.

De groei is zodanig dat er naar een grotere productieruimte gezocht wordt en Ladessa verhuisd van Rotterdam naar Dordrecht. Ladessa is trendsetter en ontwikkeld de producten Likkepot, Filet Americain Martino, Filet Americain Carpaccio en Vitello tonnato en zet ze in de markt. Door aanhoudende groei betrekt Ladessa in 2005 de huidige ruim opgezette productielocatie in Oosterhout. Ladessa Hartig Smeerbaar Beleg produceert hier dagelijks, met een team van circa 45 medewerkers in een geautomatiseerd productieproces, dagverse spreadables, waaronder filet americain, preparé , roomkaas, paté en sandwichcrème in meerdere smaakvarianten.

Ladessa bedient dagelijks een breed scala van retailers, foodservice, B2B en traditionele groothandels in binnen- en buitenland. Zij kenmerkt zich door korte leadtimes, gecombineerd met de allerhoogste kwaliteit. De opslagruimten zijn geconditioneerd en de productiehallen zijn high-care waaronder hygiënesluizen en overdrukruimtes. Hierdoor kan Ladessa de meest hoge kwaliteitseisen van haar producten waarborgen.

 

 

Het voedselveiligheids- en controlesysteem van Ladessa is beoordeeld met zowel een BRC Food 7 A-grade als een IFS Food 6, Higher level certificering. Het logistieke proces vindt zowel met eigen transport als met gecertificeerde externe transporteurs plaats.

Werkgever
Oosterhout NB
26 - 50
nee


Vacatures van Ladessa B.V.

© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie