Kunststof Coatings Nederland BV

Kunststof Coatings Nederland (KCN) is een bedrijf wat zich in de afgelopen 15 jaar heeft gespecialiseerd in het leveren en verwerken van 2 componenten polyurethaan en polyurea reactiecoatings, ook wel bekend als hotspray-systemen. Deze systemen worden met name toegepast om oppervlaktes te voorzien van een permanente beschermlaag welke als een membraan of huid op de ondergrond hecht en deze beschermd tegen slijtage, de inwerking van vocht en chemicaliën, extreme klimatologische omstandigheden maar ook om geluid te dempen of resonanties tegen te gaan.

De toepassingen zijn zeer divers en hebben hun weg inmiddels in allerlei verschillende industrieën en branches gevonden. Denk hierbij aan laadruimtes van voertuigen (bestelwagens, pick-ups, laadvloeren), meubels, 3D kunstobjecten en logo's, machineonderdelen, vloeren - wanden - plafonds in natte ruimtes of containers e.o. bedrijfsruimtes, daken - kelders, vijvers - zwembaden, plaatmaterialen, kisten, scheepsdekken, bootrompen en kielen tot aan de binnenzijde van tanks en zelfs complete voertuigen. Vaak is een esthetisch verantwoorde afwerking vereist en worden de coatings afgewerkt met een 2K PU-lak (bijv. PPG - Selemix) of andere topcoat systemen. Hierdoor kan de kleur en glansgraad worden bepaald net als in normale laksystemen.

KCN levert tevens spuitapparatuur, coatings en hulpmiddelen aan andere bedrijven die ook polyurea verspuiten. 

Wij willen kwalitatief hoogwaardige diensten verlenen op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze om daarmee zowel aan de afnemers alsmede aan het bedrijf waarde toe te voegen.

Werkgever
Zevenhuizen Gn
11 - 25
nee
2001


Vacatures van Kunststof Coatings Nederland BV

© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie