Kuenen Systems BV

Kuenen Systems maakt metalen interieursystemen op maat. In eigen productie, naar wens van de klant en met advies van ons. We verwerken staal en rvs tot functionele en duurzame interieuroplossingen. Met onze jarenlange ervaring doen we dit als echte vakmensen. Kwaliteit en vertrouwen vinden wij belangrijk. In de loop der tijd zijn we specialist geworden in het produceren van stalen en rvs winkelsystemen. Zoals schappen, balies, spiegels en ophangsystemen. We zijn er trots op dat we bij vele grote namen hebben mogen bijdragen aan hun winkelinterieur. En dat menig interieurbouwer ons weet te vinden én terugkeert. 

Maar we doen meer. We produceren onder andere ook stalen deuren en kozijnen, meubelcomponenten, displays en trappen. Vaak voor binnen, soms voor buiten. Altijd met het ambacht als uitgangspunt. Staal en rvs is duurzaam en tijdloos. En daarom geschikt voor vele toepassingen.

U kunt bij ons terecht voor de volledige productie. Wij zagen, knippen, buigen, laseren, lassen, slijpen, walsen en spuiten. Grotendeels in onze eigen werkplaats en gedeeltelijk bij onze partners. Bij de productie maken we gebruik van blank staal, zwart staal (wgw) en rvs. Elke type metaal heeft haar eigen toepassing en uitstraling. De keuze is aan u.

Werkgever
Varsseveld
6 - 10
nee
1985


Vacatures van Kuenen Systems BV

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie