Kadiks installatiebedrijf B.V.

Over Kadiks installatiebedrijf BV

Kadiks Installatiebedrijf B.V. in Moerkapelle houdt uw bedrijf 24 uur per dag, 365 dagen per jaar draaiende. Dankzij nauwe samenwerking met Nederlandse en buitenlandse marktleiders / toeleveranciers op professioneel en technisch vlak heeft Kadiks de juiste kennis en expertise in huis om op cruciale momenten, uw organisatie letterlijk en figuurlijk draaiende te houden.

Noodzakelijke technische onderdelen zijn in geval van urgentie vaak op voorraad of de volgende dag leverbaar en dragen zowel fysiek als technisch bij om bedrijven niet te laten stilvallen.
Kadiks Installatiebedrijf B.V. is lid van vakorganisatie ELEKTROTRANSFER en voor de afdeling loodgieters- en centrale verwarming werkzaamheden wordt gewerkt met SAMIKO (Samenwerkende Installateurs Kombinatie). Tevens is Kadiks Installatiebedrijf B.V. erkend lid van UNETO VNI, de nationale organisatie voor installatiebedrijven die zich bezighouden met elektrotechniek, klimaat(behandeling) sanitair, loodgieterwerk en SEI, de Stichting Erkenning Installatiebedrijven.

Sinds 2009 is Kadiks Automatisering BV een zelfstandig afgesplitst bedrijf, dat gevestigd is op het Gouwepark te Moordrecht.

Werkgever
Moerkapelle
11 - 25
nee
2009


© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie