Jatibee Zonwering en Rolluiken B.V.

Voor zonwering in de regio Lisse de Bollenstreek moet u bij de professional zijn. Gelukkig heeft Jatibee al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van de verkoop van zonwering, rolluiken, garagedeuren en terrasoverkappingen. Door de jaren heen hebben wij ons geprofileerd als een veelzijdige speler op de markt met producten van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Merken die wij onder andere verkopen zijn: Novoferm, Jasno, Sunway, Weinor, Markiezen Nederland, Sunmaster en Velux. Dit zijn merken van hoogstaande kwaliteit. Tevens werken wij al jaren samen met deze merken, zodoende kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Door deze ontwikkeling zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van zonwering in regio de Bollenstreek.

Zonwering van hoge kwaliteit in regio Bollenstreek, dat is Jatibee!

Doordat wij door de jaren heen ons geprofileerd hebben als professionele speler op de markt, hebben wij een gedegen reputatie opgebouwd. Producten die wij onder andere verkopen op het gebied van zonwering zijn:

  • Binnenzonwering, gordijnen, rolgordijnen,  paneelgordijnen en shutters zijn veelvoorkomende binnenzonwering;
  • Buitenzonwering, denk hierbij aan screens, uitvalschermen, knikarmschermen, markiezen en bijvoorbeeld parasols;
  • Rolluiken, denk hierbij aan rolluiken voor een dakraam of voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Garagedeuren, zoals kanteldeuren, sectionaaldeuren en industriedeuren.
  • Terrasoverkappingen, zoals veranda's, tuinkamers en balkonbeglazing.

Ook voor reparaties bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen zelf ervoor dat uw producten met de juiste zorg worden gemaakt. Wij kunnen de service waarborgen doordat onze eigen medewerkers uw producten maken. De medewerkers die werkzaam zijn binnen Jatibee hebben jaren ervaring en zijn geselecteerd op hun kennis en kunde. Dus is er iets met uw zonwering en woont u in regio de Bollenstreek? Kom dan zeker eens langs bij Jatibee.

Werkgever
Lisse
6 - 10
nee


Vacatures van Jatibee Zonwering en Rolluiken B.V.

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie