Hout Inbraakbeveiliging bv

Over ons bedrijf

Hout Inbraakbeveiliging is al sinds 1981 een begrip in Amsterdam en omstreken voor het installeren en onderhouden van alarminstallaties, camerasystemen en bouwkundige beveiliging.

Ontwikkeling en uitbreiding

Hout Inbraakbeveiliging is ooit begonnen op de Haarlemmer Houttuinen te Amsterdam als installatiebedrijf van beveiligingsinstallaties. Gespecialiseerd in het maken en leveren van rolluiken. Vanwege voortdurende groei zijn wij in 1999 verhuisd naar ons huidige pand aan de Westhavenweg. Sinds 2019 is de directie in handen van de Volendammer Ron Plat.

Innovatie en vernieuwing

Sinds de toetreding van Ron Plat speelt innovatie een zeer prominente rol in de bedrijfsvoering van Hout Inbraakbeveiliging. Er wordt volop geïnvesteerd in (meer) kennis over nieuwe technieken en producten. Bovendien zijn bedrijfsprocessen inmiddels geautomatiseerd, waardoor de snelheid en service richting de klanten sterk zijn verbeterd.

Onze speerpunten

U kunt de beveiliging van uw bedrijf of woning met een gerust hart overlaten aan onze goed opgeleide, betrouwbare en zeer ervaren medewerkers. Wij bieden de meest geavanceerde en veiligste beveiligingssystemen. Vandaag gecertificeerde cilinders of sleutels bestellen en uiterlijk morgen in huis is bij ons normaal. Hierbij onze overige speerpunten:

  • Persoonlijke benadering
  • Kwaliteit bieden
  • Afspraken nakomen
  • 24/7 snelle service

Wij installeren meestal binnen één week uw complete beveiligingssysteem!

Werkgever
Amsterdam
6 - 10
nee
1981


Vacatures van Hout Inbraakbeveiliging bv

© 1999 - 2024 MTS-banen.nl is een onderdeel van Jobsonline B.V. - All Rights Reserved