HARRY WESTHOEVE KEUKEN- EN INTERIEURBOUW

HOE HET BEGON BIJ HARRY WESTHOEVE

Ruim 20 jaar geleden ben ik, Harry Westhoeve, begonnen als zelfstandig timmerman / keukenmonteur en heb ik mij steeds verder gespecialiseerd in het vervaardigen van keukens, kasten en interieurelementen.

Inmiddels heb ik een team van vakmensen die elke dag bezig zijn om maatwerk te leveren. Dat maatwerk kan ook voor u zijn,laat u verrassen door de mogelijkheden in maatwerk, of het nu om een complete keuken gaat, om een badkamermeubel, een kamer en suite of een garderobe-kast. Alles is bespreekbaar.

Wij maken onze producten in onze eigen werkplaats. Hier vloeien een modern machinepark en ambachtelijke vaardigheden samen.

ONZE WERKWIJZE

Indien u interesse heeft, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Dergelijke gesprekken doen wij graag op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben. Wij inventariseren uw wensen en wij presenteren diverse, verrassende mogelijkheden. Op basis van dit gesprek ontvangt u van ons een voorstel met richtprijs. “Duidelijkheid voor alles” is ons motto! Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of het contactformulier gebruiken.

WERKPLAATS

Onze moderne werkplaats bevindt zich in Ouddorp (op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee).
Hier vervaardigen wij de keukens en interieurelementen.

De projecten worden hier grondig voorbereid en zo ver als mogelijk afgewerkt. Zo kunnen we de montage van de elementen zo efficiënt mogelijk uitvoeren met zo min mogelijk ongemak voor u.

Werkgever
Ouddorp ZH
6 - 10
nee


Vacatures van HARRY WESTHOEVE KEUKEN- EN INTERIEURBOUW

© 1999 - 2022 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063