garagebedrijf A en J

Garagebedrijf A&J is in 2007 opgericht door Andre van der Leij en is sindsdien uitgegroeid tot een vakkundig garagebedrijf met 9 enthousiaste medewerkers. Sinds september 2013 zijn wij gevestigd op de Nijverheidsweg 26 in Huizen.Onze monteurs werken met moderne apparatuur. Wij verlenen onze diensten aan alle merken personenauto’s en bedrijfsauto’s.Dat wij kwaliteit leveren komt niet alleen terug in onze werkzaamheden, maar ook in de communicatie met u als klant. De klant is bij ons nog altijd koning(in).
Bij de keuze van een auto staan uw wensen centraal. Wij geven u graag persoonlijk advies en een vakkundige service. Kijkt u eens bij onze occasions of komt u eens kijken naar ons aanbod op locatie.

Beste klanten, vanaf 25 mei 2018 zijn wij verplicht om een getekend privacyreglement te hebben om uw gegevens te mogen gebruiken. Bij uw eerste bezoek ligt er een formulier bij de balie klaar om te ondertekenen.

Dit reglement moet elk jaar weer ververst worden; wij dragen zorg voor tijdige berichtgeving daaromtrent, alvast bedankt voor uw medewerking

U kunt ons ook emailen, ons emailadres: info@garagebedrijf-aenj.nl

Wij zien uw komst tegemoet!

Werkgever
Huizen
11 - 25
nee


© 1999 - 2020 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie