Euroship Services BV

De juiste weg naar een perfect schip! 

Eerst even voorstellen, Euroship Services is een computer- en snijbedrijf voor de Nederlandse scheeps- en jachtbouw. Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf en produceren bouwpakketten voor de meest uiteenlopende schepen. 

Wij hebben de beschikking over snelle computers en een eigen werkplaats om het snijwerk en de staalvoorbewerking uit te voeren. Onze computergestuurde snijmachine kan platen snijden van 12 meter lang en 3 meter breed. Bij grotere projecten kunnen we wel tot 75 ton staal per week verwerken. 

Zo maken we bouwpakketten van werkschepen, zoals loodsboten, sleepboten, passagiersschepen en binnenvaartschepen. Maar natuurlijk ook van jachten. En ook hier een grote verscheidenheid aan soorten en afmetingen, van een kleine sloep of kotter tot megajachten van 50 meter. 

Speciaal voor de kleinere werven en de handige doe-het-zelver die een boot wil bouwen, hebben wij in samenwerking met verschillende architecten een aantal motor- en zeiljachten ontwikkeld.

Op de site vindt u informatie van de beschikbare ontwerpen. Wilt u hier meer informatie over ontvangen, laat het ons dan weten. Indien er niets van uw gading bij zit bel dan toch gerust even, of stuur een e-mail met uw wensen. Wij werken steeds aan nieuwe ontwerpen dus we hebben misschien wel iets op de plank liggen waarmee wij u wel van dienst kunnen zijn.

Of misschien heeft u zelf een ontwerp wat u wilt gaan bouwen, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn om op de computer een bouwpakket te genereren, wij kunnen dat dan natuurlijk ook haarzuiver voor u uitsnijden. Is zelfbouw niets voor u of wilt u maar een gedeelte van het werk zelf uitvoeren, dan kunnen wij ook een casco of een technisch vaarklaar schip leveren. Ook kunnen wij voor u bemiddelen met een professionele bouwer om samen met u de bouw van het schip te realiseren.

EUROSHIP Services,... de juiste weg naar een perfect schip. 

Werkgever
Heerewaarden
26 - 50
nee


© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie