Diff B.V.

Diff is een jonge uitzendorganisatie met een frisse kijk op de branche. Wij bemiddelen voornamelijk technische vakmensen naar hun droombaan. Met onze jarenlange ervaring en kennis in de techniek weten wij precies wat er speelt. De markt verandert en wij veranderen mee. 

Diff is dé bemiddelaar als het gaat om startende en ervaren vakmensen in de techniek. Wij maken het verschil.

"We make the difference". 

Vanuit onze vestiging in hartje Rotterdam bemiddelt Diff technisch geschoolde vakmensen op lbo-, mbo- en hbo-niveau. Van starters tot specialisten op het gebied van uitvoering, engineering en ondersteuning. Door onze ruime kennis en ervaring in de technische arbeidsbemiddeling, weten wij als geen ander wat er op dit moment speelt in de branche.

Doordat wij over een groot netwerk aan opdrachtgevers in de bouw & techniek beschikken, heeft Diff altijd de geschikte baan voor jou! Voor werkgevers zijn wij in staat het verschil te maken door onze no-nonsense aanpak en heldere afspraken. Wij beschikken over een groeiend, kwalitatief kandidatenbestand.

Werken via Diff

Een leuke, uitdagende baan in de techniek, bouw, industrie of backoffice voor onze kandidaten vinden. Dat is waar we – op z’n Rotterdams gezegd – onze stinkende best voor doen. Of het nu gaat om een tijdelijke uitzendbaan, een langduriger detachering of bemiddeling voor een vaste baan, wij willen het verschil maken voor jou én onze opdrachtgevers. Er zijn verschillende manieren om via Diff aan het werk te gaan in de groeiende bouw & technieksector.

Een tijdelijke baan

Ben je nog zoekende naar een functie die echt bij je past, kom je pas net kijken op de arbeidsmarkt of wil je ervaring opdoen bij meerdere bedrijven of in verschillende functies? Dan heb je wellicht (nog) geen behoefte aan een ‘vaste’ aanstelling. Bij Diff kun je werken aan een uitgebreid C.V. Een tijdelijke baan kan op basis van uitzenden of detachering.

"Begin van de week bij Diff op intakegesprek geweest. Mijn contactpersoon wist precies wat ik zocht in een nieuwe uitdaging. De week erna al kunnen starten bij mijn nieuwe werkgever". -Tjeerd de Graauw, service engineer

Een vaste baan

Veel bedrijven zijn op zoek naar gekwalificeerd, vast personeel. Vanuit een baan op uitzend- of detachering basis via Diff komt het regelmatig voor dat dit dienstverband omgezet wordt in een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. Dan hebben we een goede match gemaakt en maken we dus samen echt het verschil!

Diff werving en selectie

  • No cure, no pay
  • Geen tijdrovende, dure selectiekosten en geen overbodige sollicitatiegesprekken.
  • Veel aandacht voor belangrijke soft-skills bij de eerste gesprekken.
  • Een groot netwerk en een gemotiveerd kandidatenbestand.
  • Een intensieve maar tijdbesparende samenwerking in het voortraject.

Ben jij op zoek naar een tijdelijke of vaste baan in de techniek, bouw of industrie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een ambiteus bedrijf?

Meld dan je C.V. aan en solliciteer op de functie die je aanspreekt en bij je past! Diff maakt het verschil voor een groeiend aantal opdrachtgevers in de bouw & techniek en ambitieuze kandidaten. Wij bieden functies aan op diverse niveaus. Dus of je nu in de laatste fase van je studie of opleiding zit of een (young) professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een interessant project: aarzel niet en meld je C.V. aan. Dan kunnen wij op zoek naar een goede match.

Informatie

  www.diffbv.nl
  info@diffbv.nl

Detachering
Rotterdam
meer dan 100
nee


Vacatures van Diff B.V.

© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie