Den Hollander Bouwadvies & Ontwerp

Een team van gedreven, goed opgeleide bouwkundigen werkt vanuit het kantoor in Klundert aan een grote verscheidenheid van projecten, zowel in omvang als in complexiteit.

Den Hollander focust op een gestroomlijnde aanpak en werkt samen met de opdrachtgever aan een hoogwaardig bouwresultaat. Het leveren van kwaliteit is voor Den Hollander een vanzelfsprekendheid; het oogsten van de volle tevredenheid van de opdrachtgever de hoogste ambitie.

De medewerkers vervullen hierbij een sleutelrol. Om de beloften richting u, als opdrachtgever waar te maken, investeert Den Hollander onophoudelijk in het op niveau houden van de bouwkundige kennis en de nieuwste ontwerptechnologie.

Bij Den Hollander geniet u van het samenwerken van mensen die over de goede mentaliteit beschikken. Servicegerichte vakmensen die aanvoelen wat u als opdrachtgever werkelijk wilt. Flexibele mensen die met u meedenken – soms weerstand bieden -, uw wensen aanscherpen en proactief handelen.

VISIE & MISSIE

Den Hollander hecht veel waarde aan een interactieve dialoog tussen alle betrokken partijen. Een flexibele instelling, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindproduct, staat bij Den Hollander centraal in het projectproces!

Onze missie is dan ook te komen tot een goed product voor een concurrerende prijs door de efficiënte betrokkenheid van de medewerkers, een juiste en optimaal bewaakte planning, een open en eerlijke communicatie en een streng bewaakte kwaliteit.

Werkgever
Klundert
0 - 1
nee


Vacatures van Den Hollander Bouwadvies & Ontwerp

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie