De Witte Smid

Over ons

In het jaar 1920 is De Witte Smid als bedrijf opgestart. Het bedrijf begon als een echte landbouwsmederij dat paarden van nieuw hoefbeslag voorzag tot het repareren van alle soorten landbouwwerktuigen.

Bij iedere generatie specialiseerde het bedrijf zich meer en meer. Zo voorzag de tweede generatie de landbouwers van aanhangwagens voor hun paarden en later ook voor hun tractoren. De derde generatie specialiseerde zich helemaal in het leveren van aanhangers met al hun toepassingen en mogelijkheden.

Compleet aanbod uit vele merken

De Witte Smid is dealer van een groot aantal leveranciers, ieder met een eigen specifiek productaanbod. Uit voorraad leverbaar zijn aanhangers van Saris, Atec, Henra, Wico (Witte Smid) en Pega. Namen die borg staan voor een compleet aanbod en samen

een passend antwoord bieden op vrijwel iedere vraag. En heeft u specifieke wensen dan is er uiteraard ook de mogelijkheid maatwerk te laten verrichten.

Vestigingen

De Witte Smid bestaat inmiddels uit vijf vestigingen, te weten Warnsveld (bij Zutphen), Hengelo, Arnhem, Raalte, Arnhem en Aalten. Ondanks dat De Witte Smid gevestigd is in het oosten van het land reikt ons klantenbestand tot ver over de grenzen van Oost Nederland. Steeds meer klanten worden zich er van bewust dat je een aanhangwagen koopt en daarbij een leverancier zoekt waarop je kunt terugvallen indien er zich problemen voor doen. De Witte Smid onderhoudt sinds lange tijd uitstekende contacten met leveranciers, zodat wij garant staan voor service en kwaliteit.

Opbouw, onderhoud en reparatie

De reguliere onderhoudsbeurten worden door De Witte Smid zelf verzorgd. Ook onderhoudscontracten zijn mogelijk. De veiligheidsaspecten staan daarbij boven aan de lijst. De keuring wordt volgens erkende richtlijnen uitgevoerd. Onderdelen worden overigens ook los verkocht uit ons grote onderdelen- en accessoiremagazijn, zodat u zelf de nodige aanpassingen en/of reparaties kunt verrichten. Dus zelfbouwers kunnen terecht bij De Witte Smid.

Werkgever
Warnsveld
6 - 10
nee
1920


Vacatures van De Witte Smid

© 1999 - 2021 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie