De Hoop electro service

MONTEUR NODIG VOOR HET AANLEGGEN VAN ELEKTRISCHE INSTALLATIES?

In uw woning of kantoorpand wilt u dat alles naar behoren werkt. Op het moment dat u de kavel betrekt, maar ook later. Daarbij draait het niet alleen om een werkende cv-ketel. Tegenwoordig is een goed datanetwerk minstens zo belangrijk. Laat deze en andere elektrische installaties aanleggen door De Hoop Electro Service. Wij zijn uw elektramonteur voor heel Noord-Brabant en Limburg.

Zoekt u als aannemer, ondernemer, school of vereniging een betrouwbare elektramonteur?
De Hoop Electro Service verzorgt onder meer:
 

DIENSTEN

 • Het aanleggen van zonnepanelen
  Met zonnepanelen zet u zonne-energie om in elektriciteit. Een investering waarmee u uiteindelijk veel geld bespaart op de energierekening en milieuvriendelijk is.
   
 • Onderhoud elektra installaties
  Ook voor periodiek onderhoud van elektrische installaties en het verhelpen van storingen, neemt u contact met ons op. We zorgen ervoor dat alle netwerken en installaties goed werken.
 • Het  aanleggen van licht- en krachtinstallaties
  Heeft u in uw woning of bedrijfspand extra vermogen nodig? Bijvoorbeeld omdat u thuis een sauna heeft of omdat er veel mensen in het pand werken? Dan is een krachtinstallatie aan te raden. Ook kunnen we uw woning van een passende lichtinstallatie voorzien zonder dat er grote veranderingen nodig zijn.
 • Het aanleggen van datanetwerken
  In uw onderneming is een goed datanetwerk onmisbaar. Laat datanetwerken door ons aanleggen en u bent verzekerd van storingsvrij randapparatuur en computers die naar behoren werken.
Werkgever
Gemert
11 - 25
nee


Vacatures van De Hoop electro service

© 1999 - 2020 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie