Coremans B.V.

COREMANS BV – EEN BEDRIJF VAN NAAM

Al meer dan 25 jaar is Coremans actief in de ISBM-matrijzenbouw (Injectie Stretch Blow Moulding) en de spuitgietmarkt, zowel revisie als nieuwbouw.

ISBM

Overal ter wereld draaien er Nissei- en Aokimachines met Coremans matrijzen. Met name voor PET, maar ook voor PP, worden de complete tools in Rilland gebouwd. Met een gedegen kennis van producten en preformdesign leggen we de juiste basis voor uw product.

SPUITGIETEN

Niet alleen nieuwbouw, maar zeker ook het aanpassen en reviseren van matrijzen van derden is een vak op zich. Daar waar snelle service gewenst is, komen we met een mobiel lasapparaat op locatie om de matrijs te reviseren. Uiteraard kunnen we ook standaard service- en onderhoudscontracten bieden voor uw kostbare matrijzenpark.

MACHINEDELEN

De combinatie van zeer diverse en nauwkeurige bewerkingen maakt ons de ideale partner voor complexe onderdelen. Ook eventuele oppervlakte- en/of warmtebehandelingen worden door ons verzorgd, deels intern maar zeker ook extern. U krijgt het complete eindproduct niet voordat het 100% klaar en gecontroleerd is.

Werkgever
Rilland
6 - 10
nee


© 1999 - 2023 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved