Bruns B.V.

Wij zijn Bruns

Nieuwsgierigheid. Dat is wat ons drijft. Ontdekken hoe dingen werken. Of waarom ze niet werken. En dan met een oplossing komen. Een oplossing die zorgt dat wat wij maken geen objecten zijn, maar echte ervaringen. Die de nieuwsgierigheid van de bezoekers prikkelen. Wij geloven dat een idee pas echt tot leven komt als je het aan kunt raken. En als je wilt dat mensen iets aanraken, moet je ze eerst nieuwsgierig maken.

Wij accepteren maar één resultaat: het beste. En dat bereiken we door elk project – groot of klein – de aandacht te geven die het verdient. Zodat het oogstrelend wordt. Prikkelend. Toonaangevend. Duurzaam.

Dat doen we omdat we nieuwsgierig zijn. Naar wat het kan worden als we al onze jarenlange ervaring, kennis en aandacht wijden aan één project; uw project.

Bruns verzorgt de inrichting van musea en (interactieve) tentoonstellingen, inclusief service en onderhoud, zowel nationaal als internationaal. Zo produceren wij op dit moment een groot project voor Experimenta Science Center (Duitsland) en zullen wij binnenkort starten met het project Naturalis (Leiden).

Werkgever
Bergeijk
11 - 25
ja


© 1999 - 2019 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie