Bonneveld Aannemingsbedrijf Bv

Bonneveld, 1966 - 2021

Aannemingsbedrijf Bonneveld BV heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. In al deze jaren heeft Bonneveld zich ontwikkeld tot een zeer gespecialiseerd grondverzetsbedrijf. In 1998 liet Harry van der Heiden een nieuwe wind door het bedrijf waaien. In de laatste twintig jaar is er dan ook veel veranderd maar het karakter is gebleven. Bonneveld is een familiebedrijf met uitstraling.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV is een sociaal bedrijf waar de mens voorop staat. Wij zijn werkers en doeners, gaan grote uitdagingen aan en dat kunnen wij dankzij onze solide basis van mensen en moderne machines! Hierin schept Bonneveld vertrouwen.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV heeft er bewust voor gekozen om voornamelijk de onderaannemer te zijn en hierin onze specialismen te optimaliseren. Bonneveld was in de omgeving één van de eerste grondverzetsbedrijven die een 40tons rupskraan aanschafte. Met behulp van deze machine kwamen we in de grote bouwkuipen terecht, en op den duur kwamen we ook in aanraking met onderwaterwerkzaamheden. Naar mate er meer bouwkuipen aangenomen werden de rupskranen hier op aangepast, bijvoorbeeld een rupskraan met verlengde giek. Hiermee schept Bonneveld verwachtingen.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV blijft ontwikkelen, creëren, nieuwe dingen scheppen! Onze nieuwste nevenactiviteit is gewapende grondconstructies leveren en aanbrengen. Zoals men beton wapent met staal, wapenen wij grond met kunststof geogrids. Hierdoor wordt in korte tijd een grondkerende constructie gebouwd die ook dragend kan zijn. Voor meer informatie; neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Bonneveld Aannemingsbedrijf BV heeft een modern, kwalitatief en goed machinepark waar we bijna iedere uitdaging mee aan kunnen gaan. De machines zijn grotendeels uitgerust met GPS. Wij zijn een innoverend bedrijf met ruim 50 medewerkers met uitstraling. Sinds enige tijd hebben Stefan Albers, Leon van der Heiden en Anco van der Heiden allen aandelen in Bonneveld Aannemingsbedrijf BV. Hier schept Bonneveld een toekomst.

Werkgever
Bunschoten-Spakenburg
51 - 100
nee
1966


Vacatures van Bonneveld Aannemingsbedrijf Bv

© 1999 - 2022 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063