Autoschadebedrijf Lambert B.V.

Over ons

Op autoschade zit niemand te wachten. Dat weten wij van Autoschade Lambert B.V. als geen ander. Overkomt het u toch? Dan doen wij er alles aan om de schade aan uw auto zo snel en vakkundig mogelijk te herstellen.

Met onze wortels in familiebedrijf ‘Lambert’ sinds 1984 spreekt het voor zich dat goede persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel staat. Zo ondersteunen we particuliere en zakelijke rijders graag bij het invullen van schadeformulieren en het regelen van alle verzekeringszaken. Wij bieden u als klant graag een totaalpakket aan om u geheel te ontzorgen.

Sinds 2008 staat Autoschade Lambert B.V. onder de enthousiaste leiding van Imke en Steffie Brouwers, de dochters van Lambert. Samen met Lambert en alle werknemers hebben zij in de loop der jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Tot de vele tevreden klanten van Autoschade Lambert B.V. behoren particulieren, leasemaatschappijen, klanten uit het midden- en klein bedrijf, grote overheidsinstellingen en grote wagenparken.

Werkgever
Eindhoven
11 - 25
nee
1984


Vacatures van Autoschadebedrijf Lambert B.V.

© 1999 - 2023 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved