Ad Donkers

Ad Donkers Machinaal Timmerbedrijf in het Brabantse Vorstenbosch is met name gespecialiseerd in de vervaardiging kozijnen, ramen en deuren. Met ruim 25 jaar aan ervaring hebben we een uitstekende naam opgebouwd. Zo zijn we niet alleen in staat om een uitstekende kwaliteit te leveren maar we hanteren ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Over kwaliteit gesproken: onze overtuiging is dat kwaliteit niet ‘toevallig’ ontstaat. Integendeel: wij maken bewuste keuzes in ons productieproces om keer op keer een verbluffend eindresultaat te leveren. Waarom? Omdat u kwaliteit voelt, ziet en kiest. Kwaliteit maken we dus graag tastbaar.

In ons advies zijn wij best een beetje ‘eigenwijs’. We gaan namelijk voor de beste oplossing en dus niet voor de meest voor de hand liggende. Bovendien denken we graag met u mee. De afwerking van onze kozijnen, ramen, deuren en overige houtproducten verzorgen we geheel naar uw wensen en eisen. Voor zowel aannemers als particulieren bieden we altijd een passende oplossing.

Werkgever
Vorstenbosch
11 - 25
nee
1998


Vacatures van Ad Donkers

© 1999 - 2018 MTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
MTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie